FARMİNG SİMULATOR 18 V1.0.0.2 MOD APK – PARA HİLELİ


Farming Simulator 18 v1.0.0.2 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını GIANTS Software stüdyosunun üstlendiği Android platformuna geçtiğimiz günlerde giriş yapan mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız çiftlik araçları ile bulunduğunuz şehir içinde görevleri tamamlamak adına sürüşler yapmak, ekip-biçmektir. Farming Simulator 18 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, dilediğiniz tüm araçları satın alıp çiftliğinizi büyütebilirsiniz. Geniş şehir ortamı, onlarca farklı araç, tamamı lisanslı ürünler ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör ve buton mantığıyla sağlanabilmektedir. Farming Simulator 18 Play Store’da 10.99TL’dir.
  • Farming Simulator 18 v1.0.0.2 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.giantssoftware.fs18.google” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
  • Farming Simulator 18 v1.0.0.2 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
  • Farming Simulator 18 1.0.0.2 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda kayıtlı profil üzerinden ilerleyin paranız 100.000.000 olarak başlar, yeni profil oluşturursanız hile olmaz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PES 2017 - PRO EVOLUTİON SOCCER

BBTAN BY 111% V3.8 MOD APK – PARA HİLELİ